9.4 / 10Klantbeoordelingen

Schapenscheermachines

Heb je schapen koop dan een goede schapenscheermachine want je komt er niet onderuit. Elk jaar is het weer tijd om alle schapen te scheren. Misschie…
Lees meer

Heb je schapen koop dan een goede schapenscheermachine want je komt er niet onderuit. Elk jaar is het weer tijd om alle schapen te scheren. Misschien vindt jij het wel geweldig en zie je er enorm naar uit. Maar de meeste schapen boeren die ik ken hoor ik bij de gedachte al kreunen en steunen en zie ik direct het zweet uitbarsten. Schapen scheren is namelijk een enorm zware klus die toch maar even gedaan moet worden. Het maakt het al een stuk aangenamer met een goed stuk gereedschap.

Goed gereedschap is het halve werk

Een veel gehoorde gezegde: "Een goede schapenscheermachine is het halve werk". Of je er een paar moet scheren of wel honderden schapen moet scheren niets is zo fijn om dat met een kwalitatieve scheermachine voor schapen te doen. Kies daarom ook voor een goed merk van fabrikanten die tientallen jaren ervaring hebben in de ontwikkeling van duurzame, sterke scheermachines voor schapen.

Neem bijvoorbeeld een Heiniger schapenscheermachine, dit zijn machines die continu worden door ontwikkeld door te luisteren naar de ervaringen en de behoeften van de schaapscheerders wereldwijd. Maar ook het Duitse Aesculap maakt al tientallen jaren Econom schaapscheermachines van de beste kwaliteit. En ook het Duitse Lister (Liscop) moeten we niet vergeten, ook zij blijven innoveren.