9.4 / 10Klantbeoordelingen

Snel van fruitvliegjes verlost zijn.

Heb je last van fruitvliegen in huis, dan hebben we voor jouw probleem een oplossing! Met onze producten kun je zelf fruitvliegen vangen en bestrijden.

Hoe kom ik aan al die fruitvliegjes?

Zomaar uit het niets lijken ze in je huis te vliegen. Toch zitten ze hier niet zomaar. Fruitvliegen komt af op los fruit, maar ook op de geur van azijn en alcohol, bedorven etensresten, verwelkte bloemen, koffiedik en overrijp fruit vinden ze aantrekkelijk!

Hoe kom je van een fruitvliegjes plaag af.

Zodra je weet waar de fruitvliegjes op af komen, zul je de plek moeten opruimen en schoonmaken. Doet dit met een schoonmaakmiddel zonder een sterke geur (anders lok je ze weer naar de plek toe). Zorg er ook voor dat je plekken waar fruitvliegjes op af komen, zoals prullenbakken of fruitschalen, regelmatig schoonmaakt en schoon houdt. Anders weten ze je weer snel te vinden!

Nu de plek is schoongemaakt kun je een (preventief) bestrijdingsmiddel toepassen om ervoor te zorgen dat je geen nieuwe fruitvliegjes plaag krijgt.

Fruitvliegenval

Fruitvliegjes val waarmee je fruitvliegjes vangt met een natuurlijk lokmiddel in de val. De ene val kun je navullen met los te verkrijgen lokstof. De andere fruitvliegenval gebruik je totdat deze het maximaal aantal fruitvliegjes gevangen heeft en dan vervang je de hele val.

Natuurlijke lokstof

Met een 100% natuurlijk vloeibaar lokmiddel trek je ook fruitvliegjes aan. Door de suikers in het sap worden de vliegen aangetrokken.

Fruitvliegen in de stal

Voor de biologische bestrijding van fruitvliegen en huisvliegen in de stal zet je roofmijt in. Hij eet de eitjes en de net uitgekomen larven op van verschillende soorten vliegen, waaronder de fruitvlieg en huisvlieg. Op bestelling wordt Agrapharm roofmijt op woensdagen geleverd.

Bestel vandaag nog je ideale product om morgen al fruitvliegen te bestrijden!

Kan je de oplossing voor het probleem niet direct vinden? We geven je graag advies.