9.4 / 10Klantbeoordelingen
Honden

Trimgereedschap

Het juiste trimgereedschap maakt het trimmen van je hond zoveel makkelijker en sneller.

Alle trimgereedschap voor het trimmen van je hond vind je hier!

+ meer informatie

media

De laatste blogs

20 maart 2021 Effileerschaar voor honden

Effileerschaar voor honden

Lees hier allerlei informatie over de effileerschaar voor honden. Zoals verschil tussen eenzijdige en tweezijdige effileerschaar.

Lees verder
22 september 2021 Je hond wassen met hondenshampoo

Je hond wassen met hondenshampoo

Er zijn verschillende redenen om je hond te wassen. Natuurlijk kan je de hond wassen omdat hij vuil is. Maar ook om het huisdier voor te bereiden op een scheerbeurt. Het is belangrijk de juiste shampoo bij de reden waarom je hond in bad gaat, te kiezen.

Lees verder
11 maart 2021 Nagelschaar of vijl, wat is het best voor je hond zijn nagels.

Nagelschaar of vijl, wat is het best voor je hond zijn nagels.

Raken de nagels van je hond de grond en staan de tenen van je hond scheef of omhoog Dan is het tijd om ze te knippen. Maar met welk gereedschap?

Lees verder
21 oktober 2021 Welke borstel of kam moet ik voor mijn hond gebruiken?

Welke borstel of kam moet ik voor mijn hond gebruiken?

In deze blog leggen we je uit wat de verschillende soorten kammen en borstels zijn en welke voor jouw hond het meest geschikt is.

Lees verder

Alles om de vacht van je hond te trimmen

Met het juiste trimgereedschap gaat het onderhoud van de vacht van je hond veel sneller. Vaak is het ook nog een stuk comfortabeler voor jouw hond.

Borstels en kammen

Het borstelen of kammen van je hond is heel belangrijk. Als je jouw hond wekelijks kamt voorkom je klitten en vilt. Kies daarom een goede kam of borstel die bij de vacht van je hond past. Een goede hondenborstel of kam laat de vacht glanzen!

Bekijk hier alle borstels en kammen >

Trimscharen

Hondentrimmers gebruiken voor het trimmen van hondenhaar speciale trimscharen. Deze zijn anders dan de scharen die voor mensenhaar worden gebruikt. Deze trimscharen zijn speciaal gemaakt voor de dikkere hondenharen. Het is niet alleen gemakkelijker om het juiste type trimschaar te gebruiken, het is ook veiliger voor de trimmer en de hond.


Trim je hond met een trimschaar >

Shampoo

Bekijk hier ons hondenshampoo assortiment. Bij ons vindt u honden shampoo van de merken Oster en Wahl Showman. Een van de honden verzorgingsartikelen die u als hondeneigenaar toch altijd op de plank moet hebben, is een goede degelijke shampoo voor honden. Van tijd tot tijd uw hond een goede wasbeurt geven kan nooit kwaad. Let er wel op dat u geen shampoo gebruikt die voor mensen geschikt is.

Was je hond met shampoo >
media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons